FAQ (veel gestelde vragen)

Bezorgen jullie overal?

Easy boodschappen verzorgt de boodschappen voor bedrijven in het Beatrixkwartier.

Kan ik van alle winkels boodschappen bestellen?

De boodschappen worden gedaan bij Voorburg centrum, Hoogvliet en Aldi. De complete lijst met winkels waar wij boodschappen doen kunt u vinden bij 'Over Easy'.

Hoe kan ik mijn boodschappen afrekenen?

U kunt pinnen en contant betalen.

Waarin worden mijn boodschappen geleverd?

U kunt kiezen waarin uw boodschappen geleverd worden. Een plastic krat, een easy shopper en een plastic tas. Voor producten die kunnen ontdooien hebben wij koelboxen met koelelementen. Over de plastic kratten en koelboxen met elementen wordt statiegeld gerekend. Het statiegeld voor de plastic kratten is € 4,-. Voor de koelboxen met elementen is dit € 15,-. De Easy Shopper kunt u voor € 2,- kopen en de plastic tassen zijn € 0,25 per stuk. Dit zijn de standaard supermarkt plastic tassen.

Waarom is de prijs van mijn bestelling niet bekend?

De prijzen kunnen wekelijks door de winkels worden aangepast. Easy Boodschappen verzorgt de boodschappen van veel verschillende winkels. Het is helaas niet haalbaar om de prijzen van de artikelen in onze webshop op te nemen en een eindbedrag aan het einde van uw bestelling. U krijgt als de boodschappen bij u geleverd worden de originele bon van de winkel.

© easy boodschappen 2011